top of page

Steun ons

01.jpg

Giften

Voor al uw giften kan u steeds volgende rekening gegevens gebruiken:
 

Vzw Zorgenkind Prospèrke
IBAN nr: BE17 0001 4676 3121
BIC code BPOTBEB1

Waarom een gift?

Vzw Zorgenkind Prospèrke biedt hulp aan mensen in nood. Uw gift is belangrijker dan ooit om de minstbedeelden te helpen. Uw gift is fiscaal aftrekbaar tot 45% voor giften vanaf € 40. U kan een fiscaal attest aanvragen via het contactformulier met vermelding "fiscaal attest".


Eerbiediging van uw privacy
Wij hebben uw gegevens nodig om u een fiscaal attest te kunnen toesturen. U hebt het recht om uw persoonsgegevens te wijzigen, te verbeteren of te laten verwijderen.
 
Om van dit recht gebruik te maken, kunt u contact opnemen via: info@prosperke.be

Projecten

Bron: Het Belang van Limburg.

Finn (11) krijgt sportrolstoel van Prospèrke: “Droom ervan om profbasketter te worden”

 

De 11-jarige Finn staat weer een stapje dichter bij zijn droom om profbasketter te worden.
Van de vzw Prospèrke kreeg hij een sportrolstoel. Door een groeistoornis heeft hij die nodig om zijn favoriete sport te kunnen beoefenen.

03.png

Donderdagavond overhandigde Prospèrke een sportroelstoel aan Finn Wolters in The nasty tool saloon’ in Vliermaal. De 11-jarige jongen uit Zammelen (Kortessem) werd geboren met een groeistoornis. Momenteel revalideert hij na een multilevel-operatie.

“Met de vzw Prospèrke zetten we onze schouders onder projecten die een meerwaarde zijn voor personen die getroffen zijn door een ongeval of een aangeboren beperking hebben”, vertelt voorzitter John Swennen.

 

Naast onze paaseierenverkoop hebben we steun gekregen van David Massey uit Munsterbilzen (Chefs Catering), de ‘baardenmannen’ van Bearded Villains Belgium, Jib in het kwadraat en Carglass. Die laatste schonk ons 5.000 euro.”


Finn is dolgelukkig met zijn op maat gemaakte rolstoel. Daarnaast kreeg hij ook een basketbal en een sportuitrusting.

bottom of page